Şehit Ali İlhan İlkokulu
SADAKA MAH. SADAKA KÜME EVLERİ ŞEHIT ALI ILHAN ILKOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 PAZARYOLU / ERZURUM

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Okulumuz kömürlü kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Okulun öğrenci ve öğretmen servisi bulunmamaktadır. Okula ulaşım köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.

Okul ilçe merkezine 15, il merkezine 135 km uzaklıktadır.

Okul köy merkezinde bulunmaktdadır.

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda birleştirilmiş sınıf eğitimi olup 7 öğrencimiz eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulun Sınav Başarı Durumu

Öğrencilerimizi üst kademelerdeki eğitim kurumlarına akademik yönden hazır hale getirmek amaçlarımızdandır.

Çeşitli sportif yarışma ve etkinliklere katılım sağlanmaktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuz, Pazaryolu ilçesine bağlı Sadaka Mahallesi´nde bulunmaktadır. Bir sınıf öğretmeni kadrosu ve 7 öğrencisi mevcuttur. Öğretmen lojmanı bulunmaktadır.